Inhoud

Keramische dakpannen in unieke kleuren en modellen

Met enige regelmaat vragen onze architectenrelaties niet alleen advies over stenen, maar ook over keramische dakpannen. Zodat zij baksteen- en dakpankeuze goed op elkaar kunnen afstemmen.

Als baksteenspecialist hebben wij daarom ons assortiment uitgebreid met unieke dakpannen, van onder meer de Franse producent Imerys.

Interessant zijn enkele modellen dubbele pannen, die een bijzondere optiek en bijzondere kleuren combineren met een relatief gunstige vierkante meterprijs. Tevens is een breed scala aan hulpstukken leverbaar voor de verschillende dakpanmodellen.

Zeer actueel zijn de mogelijkheden voor het toepassen van geïntegreerde fotovoltaïsche systemen. Deze zijn licht (een dergelijke module weegt slechts 7 kilogram) en kunnen geïntegreerd worden in daken met uiteenlopende modellen keramische dakpannen.

Voor adviezen over hulpstukken, verwerking en verankering werken we indien nodig samen met een gespecialiseerd adviesbureau.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Marc Mattijssen: 06 - 53 15 82 89 of mail naar: marc@gelsing-steenhandel.nl