U bent van harte uitgenodigd onze showroom te bezoeken. Wij werken uitsluitend op afspraak; u kunt ons bellen 0481-376 101 of mailen info@gelsing-steenhandel.nl voor het maken van een afspraak. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Wij werken nationaal en internationaal en komen ook graag bij u op bezoek. 

Wilt u ons per auto bezoeken? 

Sinds enkele jaren is onze straatnaam gewijzigd van Aamsestraat naar Oude Aamsestraat. In sommige navigatiesystemen heeft onze straat nog steeds de oude naam: Aamsestraat. Wellicht dient u deze straatnaam in te geven in uw navigatiesysteem. U kunt overigens bij ons voor de deur parkeren.

Wilt u ons per openbaar vervoer bezoeken?

Geen probleem! Ons kantoor ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het NS station Elst.

Bezoekadres Steenhandel Gelsing

Oude Aamsestraat 10, 6662 AA  Elst gld.

Postadres Steenhandel Gelsing

Postbus 164, 6660 AD Elst gld.

Privacyverklaring Steenhandel Gelsing

mei 2018
Steenhandel Gelsing vindt uw privacy belangrijk en gaat vertrouwelijk om met de persoonsgegevens die u ons verstrekt. Wij hebben deze privacyverklaring opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Informatie aanvraag
Via ons telefoonnummer of email adres (beide onder andere te vinden op onze website) kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Gegevens die u ons hierbij verstrekt, veelal uw email adres, naam en eventueel telefoonnummer, gebruiken wij uitsluitend voor het verwerken van uw (aan)vraag. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt behalve als dat nodig is voor het uitvoeren van uw (aan)vraag of indien de wet ons dit voorschrijft (bijv. bij het vermoeden van fraude). Uw gegevens worden bewaard zo lang als nodig voor het correct uitvoeren van uw (aan)vraag en tot een jaar daarna.

Uitvoering van een overeenkomst
Om een overeenkomst met u uit te voeren bewaren wij een beperkt aantal persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt behalve als dat nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst of indien de wet ons dit voorschrijft (bijv. bij het vermoeden van fraude). Uw gegevens worden bewaard zo lang als nodig voor het correct uitvoeren van de overeenkomst en tot een jaar daarna.

Beveiliging van uw persoonsgegevens
Wij hebben diverse organisatorische en technische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongeoorloofde wijziging en ongewenste openbaarmaking van persoonsgegevens te voorkomen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Er is een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Het delen van gegevens met derden door Google  is niet toegestaan. Google mag de verkregen Analytics informatie niet gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen deels maskeren.

Nieuwsbrief
Als nieuwe relatie van Steenhandel Gelsing vragen wij u of u onze email nieuwsbrief wilt ontvangen. Indien u hier schriftelijk toestemming voor geeft, sturen wij u maandelijks (m.u.v. juli, augustus en december) de nieuwsbrief toe. U kunt uzelf hiervoor op elk moment afmelden middels de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief of door het sturen van een verzoek hiertoe naar: info@gelsing-steenhandel.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Links naar andere websites
De website van Steenhandel Gelsing bevat een aantal  links naar andere websites die buiten het steenhandel-gelsing.nl domein liggen. Deze links zijn geplaatst om u als gebruiker van onze site verder te informeren. Steenhandel Gelsing is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacybescherming op die sites.

Inzage, wijziging of verwijdering van gegevens
U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen als u wilt weten welke persoons-gegevens wij van u hebben en wat wij met uw gegevens doen. U kunt ons verzoeken gegevens te corrigeren en aan te passen. U kunt uw persoonsgegevens laten verwijderen. U kunt bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor het volgen van uw bezoek op onze website.

Aanpassen privacyverklaring
Wanneer wij deze privacyverklaring aanpassen, wordt de gewijzigde privacy-verklaring gepubliceerd op deze site.

Steenhandel Gelsing
Oude Aamsestraat 10
6662 AA Elst
Email adres: info@ gelsing-steenhandel.nl
Telefoon: 0481-376101