Steenhandel Gelsing is nog één van de weinige volledig zelfstandige en onafhankelijke baksteen leveranciers in Nederland. Wij beschikken over een eigen showroom met een baksteen assortiment van vele honderden sorteringen van fabrieken uit binnen- en buitenland.

Showroom 2 - Steenhandel Gelsing_0.jpg

Steenhandel Gelsing is echter ‘meer dan steen alleen’. Wij adviseren ook over prefab metselwerk elementen, baksteen lateien, steenstrips van baksteen, straatbakstenen en keramische dakpannen. Dit doen wij, ook internationaal, voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars in nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Wij denken mee en we denken verder. Het is onze uitdaging om de esthetische wensen en de technische eisen van onze relaties om te zetten in concrete productvoorstellen. Samen met u werken we ideeën en voorstellen verder uit. Van eerste oriëntatie tot bemonstering. Van maatvoering tot offerte. En van bestektekst tot keuring van de proefmuur.

Steenhandel Gelsing werkt landelijk vanuit een moderne showroom in Elst (Gelderland). Hier vindt u een groot assortiment bakstenen gesorteerd op (en dat is uniek in Nederland) kleur en steentype. U kunt ons bezoeken, bij voorkeur op afspraak. Maar wij komen ook, wanneer dat de voorkeur heeft, met een bemonstering naar u toe.

Geschiedenis Steenhandel Gelsing

De basis voor het huidige bedrijf Steenhandel Gelsing werd gelegd in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Na  een aantal generaties Gelsing is Marc Mattijssen in 2008 toegetreden als partner en heeft hij het bedrijf begin 2012 overgenomen.

Showroom 3 - Steenhandel Gelsing_0.jpg

Marc is letterlijk opgegroeid tussen de bakstenen. Hij komt uit een familie die sinds 1957 in deze branche werkzaam is en heeft van jongs af aan meegewerkt in het familiebedrijf. Later studeerde hij bedrijfskunde en werkte bij verschillende organisatieadviesbureaus. Marc zet Steenhandel Gelsing voort als zelfstandig familiebedrijf met persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor haar relaties.

200x133-APAVBaksteen01.jpg

 

 Stenentruck 2 - Steenhandel Gelsing_0.jpg

 Monsterbus - Steenhandel Gelsing_0.jpg