Inhoud

Nordic is een uniek keramisch product voor dak én wand. Het is een relatief licht keramisch product dat eenvoudig is aan te brengen in combinatie met een geventileerde achterconstructie.

Nieuw montagesysteem
Nieuw is het standaard systeem waarmee Nordic aan de achterconstructie bevestigd kan worden. Op basis van het ontwerp wordt het systeem specifiek uitgewerkt. Dilateren is niet nodig, zodat de façade zich toont als één geheel.

Nordic pan bevestigingssysteem 1 - Steenhandel Gelsing_1.jpg  Nordic pan bevestigingssysteem - Steenhandel Gelsing - bewerkt_0.jpg


Nieuw assortiment

Naast rode en crèmekleurige tinten kan, op aanvraag, ook een grijs gesmoorde variant worden geleverd en een variant met een groene engobe. Daarnaast zijn er nieuwe, ruwere texturen mogelijk om de gevel een robuuster uiterlijk te geven.

De Nordic pannen worden geproduceerd door een gerenommeerde Duitse baksteenfabrikant. Kenmerkend is de relatief lage wateropname van het product.

Inmiddels hebben wij meer inzicht in de verwerkingskosten per m2 zodat wij naast de prijs van het product ook meer inzicht kunnen geven in de totale vierkantemeter prijs.

Voor meer informatie neem contact op met Marc Mattijssen 06 53 15 82 89 of mail marc@gelsing-steenhandel.nl

Nordic pan woonhuis grijs 2 - Steenhandel Gelsing_0.jpg Nordic pan woonhuis groen geengobeerd - Steenhandel Gelsing_0.jpg