Inhoud

Originele kolengestookte strengpers ringovenstenen: pure kleuren, ambachtelijk geproduceerd en een prima prijs/prestatieverhouding

Graag brengen wij enkele fraaie ringovenstenen onder uw aandacht. Er zijn vier kleuren leverbaar: rood-genuanceerd, rood-paars, antraciet en geel. Deze sorteringen zijn leverbaar in waalformaat en in langformaat 290x90x51mm.

Kleuren:
 Ringovenstenen 2a - Steenhandel Gelsing_0.jpg Ringovenstenen 3 - Steenhandel Gelsing_0.jpg  
Ringovensteen 3 - Steenhandel Gelsing_0.JPG Ringovensteen 4 - Steenhandel Gelsing_0.JPG  
Moduulformaat:
Ringovenstenen 6 - Steenhandel Gelsing_0.jpg Ringovenstenen 7 - Steenhandel Gelsing_0.JPG

Deze stenen worden geproduceerd in een originele kolengestookte ringoven en met de hand gesorteerd. Naar keuze kan de steen met voorkant als zichtzijde óf met de voor- en achterkant als zichtzijde worden toegepast. Wanneer voor de laatste optie wordt gekozen, de zogenoemde “wechselsortierung”, krijgt de baksteen een nog ruwere uitstraling!

De sorteringen kenmerken zich door een hoge kwaliteit met een wateropname lager dan 6% (m/m)  en een relatief hoge druksterkte.

Voor kleinere hoeveelheden kunnen de waalformaatsorteringen uit voorraad geleverd worden. Voor de langformaatsorteringen en grotere projecten worden de stenen projectmatig geproduceerd.

Heeft u interesse in leveringsmogelijkheden en prijzen of wilt u monsterstenen ontvangen? Neem contact op met Marc Mattijssen 06 - 53 15 82 89 of mail info@gelsing-steenhandel.nl