Inhoud

 

Nieuw op de Nederlandse markt; drie strengperssorteringen in XL moduulformaat in verschillende kleurnuanceringen; variërend van zwart tot donkerrood. De afmeting van de stenen is ca. 290x90x51mm (lxbxh). De stenen zijn relatief maatvast en kenmerken zich door een relatief lage wateropname. 

Met een koppenmaat van 100mm is modulaire maatvoering mogelijk met een logische kop/strekverhouding. Vanwege de beperkte muurdikte van 90mm en de grotere lengte, zijn de stenen gunstiger te verwerken vergeleken met stenen in waalformaat.

De voetzijde van deze sortering is niet bezand, zodat deze desgewenst geheel of gedeeltelijk als zichtzijde kan worden toegepast. Op onderstaande foto's is links de voorzijde van de steen toegepast en rechts de voetzijde (= achterkant)

Strengpers moduul XL Brandenburg FS - Steenhandel Gelsing-COLLAGE_1.jpg

 

Strengpers moduul XL bord Greifswald - Steenhandel Gelsing_1.jpg Strengpers moduul XL bord Greifswald 461 FS - Steenhandel Gelsing_1.jpg

Interesse in deze strengperssortering in XL moduulformaat? Neem contact op met Marc Mattijssen 06 - 53 15 82 89 of mail naar marc@gelsing-steenhandel.nl